Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 مهر 1398 - 12:43

رولت اسفناج

رولت اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 نفر 

اسفناج 2 کیلوگرم

تخم مرغ همزده 6 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

شنبلیله خشک یک‌دوم قاشق چایخوری

روغن مایع به میزان لازم

پنیر لبنه 400 گرم

فلفل دلمه ای رنگی ریز خرد کرده 1 پیمانه

قارچ خرد کرده و تفت داده یک‌دوم پیمانه

کنسرو ذرت یک‌دوم پیمانه

کنسرو نخود فرنگی یک‌دوم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

اسفناج را بخارپز کنید و در صافی بریزید تا آب اضافه اش گرفته شود.

آن گاه آن را ساطوری کنید.

سپس در ظرف مناسبی اسفناج، تخم مرغ، نمک، فلفل و شنبلیله را بریزید و خوب هم بزنید.

حالا کف قالب نسوزی اندکی روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید و مایه کوکو را در آن بریزید و با تکان دادن قالب مایه را در تمام سطح قالب یکسان پخش کنید.

اینک قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بگذارید تا کوکو بپزد و سطحش طلائی شود.

بعد کوکو را از فر خارج کنید و رویش را بپوشانید و اجازه دهید تا خنک شود.

اکنون کوکو را از قالب خارج کرده و رول کنید.

پنیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ، ذرت، نخودفرنگی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید، رول کوکو را باز کرده و این مواد را روی سطح کوکو بریزید و با کارد آن را در تمام سطح کوکو پخش کنید و کوکو را دوباره رول کنید و در سلفون بپیچید و یک روز در یخچال استراحت دهید.

اکنون رولت را در ظرف مناسب پذیرائی بگذارید و به دلخواه بیارائید.

برچسب ها: آشپزیرولت اسفناجآموزش آشپزیآشپزباشیطرز تهیه رولت اسفناجشور و شیریندستور تهیه رولت اسفناجروش تهیه رولت اسفناج تعداد بازديد: 264 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است