Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 مهر 1398 - 12:44

پامپاتینو

پامپاتینو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

بادمجان  ١ عدد درشت

روغن به میزان لازم

پنير لبنه   ٥ قاشق سوپخوری

سبزى ( نعنا، ترخون، ريحان)   ١ قاشق سوپخوری

پنير پارمسان  ١ قاشق سوپخوری

گوشت چرخكرده  ١٠٠ گرم

پیاز رنده کرده  ١ عدد

فلفل دلمه‌ای ريزخرد کرده  ١ قاشق سوپخوری

آرد سوخارى  ١ قاشق سوپخوری

تخم مرغ  ١ عدد

گوجه به میزان لازم

نمك، فلفل و پودركارى  به میزان لازم

خلال دندان  به میزان لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

بادمجان را بصورت حلقه‌اى برش بزنید و در روغن سرخ کنید و كنار بگذاريد.

آن‌گاه در ظرف مناسبی پنير، سبزى و پنیر پارمسان را مخلوط كنيد.

سپس گوشت، پیاز، فلفل دلمه‌ای، آرد سوخاری، تخم‌مرغ، نمك، فلفل و پودر کاری را مخلوط كرده و به شکل کوفته قلقلی درآورید و در روغن سرخ كنيد.

اینک داخل ظرف سرو يك حلقه بادمجان‌، مخلوط پنیر و سبزی، يك عدد كوفته و یک برش گوجه قرار دهید و با خلال دندان آن را محكم كنيد.

برچسب ها: غذای فوریآشپزباشیسرمه جلیلیغذای سادهپیش غذای خوشمزهپامپاتینوطرز تهیه انواع پیش غذامواد لازم برای تهیه پامپاتینو تعداد بازديد: 485 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است