Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 مهر 1398 - 13:58

لقمه های تُرد سیب‌ زمینی

لقمه های تُرد سیب‌ زمینی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر 

سیب‌زمینی پخته و پوره کرده 3 عدد بزرگ

خامه یک‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

پیازچه ریز خرد کرده یک‌چهارم پیمانه

ژامبون خرد کرده یک‌چهارم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

پنیر چدار یک‌چهارم پیمانه

آرد 4 قاشق سوپخوری

پودر سوخاری به میزان لازم

روغن به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

هویج پخته به میزان لازم

سس تارتار 1 پیمانه

 

آشپزباشی - فرخناز حاتمی

سیب‌زمینی، خامه، پیازچه، ژامبون، نمک، ‌فلفل و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه هر بار قدری از مواد را برداشته در دست پهن کنید و یک برش از هویج در وسط آن بگذارید و مانند سوسیس فرم دهید.

سپس در آرد غلتانیده و بعد در تخم‌مرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ آن را سرخ کنید.

یادآوری

هویج پخته را به صورت انگشتی برش بزنید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآشپزی با سیب زمینیآشپزباشیشور و شیرینلقمه های ترد سیب‌ زمینیدستور تهیه لقمه های ترد سیب‌ زمینیروش تهیه لقمه های ترد سیب‌ زمینیطرز تهیه لقمه های سیب‌ زمینی تعداد بازديد: 126 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است