Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:14

كشك بادمجان | طرز تهیه کشک بادمجان

كشك بادمجان | طرز تهیه کشک بادمجان

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

كشك بادمجان به عنوان پیش غذا

گوشت ماهیچه  150 گرم

پیاز 1 عدد

كدو  500 گرم

بادمجان 500 گرم

روغن  به میزان لازم

گوجه فرنگی رنده كرده  500 گرم

نمك و فلفل به میزان لازم

پودر زیرهی سیاه  1 قاشق سوپخوری

سیر  1 بوته

نعناع داغ و سیرداغ  به میزان لازم

 

 

طرز تهیه کشک بادمجان

گوشت و پیاز را با قدری آب در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گوشت بپزد. پوست كدو و بادمجان را بگیرید و در روغن سرخ كنید. آنگاه گوجهفرنگی، نمك، فلفل و زیره را به كدو و بادمجان بیفزائید و تفت دهید. حالا گوشت، كدو، بادمجان، گوجه فرنگی و سیر را در كاسهی دستگاه غذا ساز بریزید و پوره كنید. سپس مخلوط به دست آمده را در قابلمهی مناسبی بریزید، گردو را بیفزائید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. اكنون كشك بادمجان را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با كشك، نعناع داغ و سیر تزئین نمائید.

 

برچسب ها: پیش غذاطرز تهیه کشک بادمجانکشک بادمجان تعداد بازديد: 2219 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است