Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 05:45

پيراشكی لقمه ای

پيراشكی لقمه ای

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

خمير كره‌اي..................نيم كيلوگرم

پياز متوسط...................2 عدد،  نگيني ريز خرد شده

روغن براي سرخ كردن...................2 قاشق غذا خوري براي هر نوع از مواد مياني

گوشت گوساله..............100 گرم، چرخ كرده

ادويه، نمك و فلفل....................به ميزان لازم

رب گوجه فرنگي..................نصف قاشق غذا‌خوري

سبزيجات معطر...................نصف پيمانه، خرد شده

پنير فتا................150 گرم

تخم‌مرغ.................به ميزان لازم، زده شده

گوشت مرغ...............100 گرم، چرخ كرده

تخم مرغ...................يك عدد

ريحان و پيازچه.................يك‌چهارم پيمانه، خرد شده

زرده‌ي تخم مرغ.................يك عدد، زده شده

كنجد، خرفه، سياه‌دانه ...................يك قاشق مربا خوری

روش‌تهیه

فر را روي حرارت 200 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.

خمير كره‌اي  را به کمک وردنه باز کرده و به شکل مستطيل هایی به ابعاد 10×20 سانت ببريد. كناره‌هاي خمیر را تخم مرغ (زده شده) مالیده و روي هر يك از مستطيل‌ها يك نوع مواد مياني بريزيد. كناره‌های خمیر را به هم چسبانده و به قطعات  5 سانتي برش زده و از طرفي كه چسبانده‌ايد روي سيني فر قرار دهيد. روي هر قطعه زرده‌ي تخم مرغ ماليده و با كنجد، خرفه يا سياه‌دانه تزئين كرده، در فر با حرارت 180 درجه‌ي سانتي‌گراد به مدت 20 تا 25 دقيقه بپزيد.

مواد مياني گوشت قرمز:

 1ـ يك عدد پياز نگيني خرد شده را در 2 قاشق روغن سرخ كرده، گوشت را به آن اضافه كرده تفت دهيد. وقتي رنگ گوشت عوض شد، نمك، فلفل و ادويه ( زردچوبه و دارچين) را به گوشت اضافه كرده، هم بزنيد. رب گوجه فرنگي را با نصف پيمانه آب رقيق كرده روي آن بريزيد و اجازه دهيد تا گوشت پخته شود. در اواخر طبخ، نيمي از سبزيجات معطر را به مايه گوشت اضافه كنيد و بگذاريد تا سرد شود. سپس 50 گرم از پنير فتا را روي گوشت خرد كنيد و مايه را داخل خمیر بپیچید.

 مواد مياني مرغ:

(2) يك عدد پياز نگيني خرد شده را در 2 قاشق روغن تفت داده، گوشت مرغ و سبزيجات معطر را اضافه كرده و با نمك و فلفل‌(ترجيحاً فلفل قرمز تند) مزه‌دار كنيد. سپس از روي حرارت برداشته و وقتي كه كمي سرد شد 50 گرم از پنير فتا را با‌ آن مخلوط كرده روي خمير بریزید.

مواد میانی پنیری:

(3) باقيمانده پنير فتا را با 2 قاشق روغن يا كره روي حرارت بگذاريد تا پنير شل شود. سپس يك عدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنيد تا مخلوط شود و با ريحان و پياز چه خرد شده  مخلوط كرده روي خمير قرار دهيد.

برچسب ها: پیراشکیپیراشکی گوشتپنیر فتاکنجد تعداد بازديد: 165 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است