Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 22 تیر 1399 - 14:12

آش چغندر

آش چغندر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

لبو (چغندر) مکعبی خرد‌کرده  ۵ عدد

نخود  ۱/۲ پیمانه

لوبیای قرمز یا چینی  ۱ پیمانه

سبزی آش پاک کرده و خرد‌کرده  نیم کیلو

آب انار  ۱ لیوان

نعنا  ۱ قاشق غذاخوری

پیاز  ۲ عدد

سیر سرخ کرده  ۳ حبه

رشته آش  ۱۵۰ گرم

کشک سائیده  ۲۰۰ گرم

عصاره گوشت  ۱ عدد

نمک و زردچوبه  با میزان لازم

آشپزباشی - معصومه فلاحی

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و سپس هر کدام را جداگانه بپزید.

پیازها را نگینی کرده و با روغن و زردچوبه سرخ کنید.

حالا لبوها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. اینک سبزی را اضافه کرده و زمان میدهیم تا چغندر پخته شود.

حالا رشته آش و حبوبات پخته  را همراه نعنا داغ و سیر داغ اضافه کنید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد.

چاشنی  این آش هم کشک و هم می‌تواند آب انار باشد که همراه رشته آش می‌توانید یکی از این دو را اضافه کنید.

برچسب ها: آشآش چغندرآش زمستانی تعداد بازديد: 220 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است