Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:18

لالی پاپس مرغ و اسفناج

لالی پاپس مرغ و اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 3 نفر

فیله مرغ خرد کرده 200 گرم

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

سیر له کرده 3 حبه

اسفناج خرد کرده 100 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

پنیر گودا (رنده کرده)‌ یک دوم پیمانه

خمیر پیتزا 1 عدد

سس کچاپ  یک دوم پیمانه

چوب بستنی یا سیخ چوبی به میزان لازم

مخلوط شیر و زعفران یک‌چهارم پیمانه

پنیر موزارلا  به میزان لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

فیله مرغ و روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید روی حرارت اجاق بگذارید پیوسته آن را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.

حالا سیر، اسفناج،‌نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس تابه را  از روی حرارت برداشته تا قدری خنک شود. آنگاه پنیر گودا را افزوده و مخلوط کنید.

اکنون خمیر پیتزا را روی سطح آرد پاشیده پهن کنید و با کاتر گرد به قطر 8 سانتیمتر قالب بزنید.

سپس روی یک لایه خمیر سس بمالید و چوب بستنی را رویش قرار دهید و از مایه گوشتی تهیه کرده روی خمیر بریزید، ‌اطراف خمیر را با مخلوط شیر و زعفران آغشته کنید و یک لایه خمیر دیگر را رویش بگذارید و به هم بچسبانید.

اکنون روی خمیر را نیز با مایه شیر زعفرانی آغشته کنید و پنیر موزارلا روی آن بریزید و در فرم گرم کرده با دمای180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا اندکی طلائی رنگ شود.

یادآوری: طرز تهیه خمیر پیتزا در شماره 122 مجله آشپزباشی صفحه 74 آموزش داده شده است

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللآشپزباشیسرمه جلیلیغذای راحتغذای فانتزیلالی پاپس مرغ و اسفناجغذا با مرغ و اسفناج تعداد بازديد: 1797 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است