Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 4 تیر 1403 - 09:48

مافین سبزیجات

مافین سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر 

تخم مرغ 3 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

کرۀ آبکرده 50 گرم

آرد 75 گرم

بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

هویج خرد کرده و پخته یک چهارم پیمانه

کنسرو نخود فرنگی یک چهارم پیمانه

پیازچۀ خرد کرده 3 ساقه

ریحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

کرفس خرد کرده یک چهارم پیمانه

پنیر موزارلا رنده‌کرده دالیا 50 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

تخم‌مرغ‌ها، نمک و فلفل را با همزن برقی بزنید تا کاملا پفکی شوند.

آن گاه کره را بیفزانید و بعد آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید.

سپس مخلوط هویج، نخودفرنگی، پیازچه، ریحان، کرفس و پنیر را بیفزائید و خوب مخلوط کنید.

اینک قالب مافین را چرب کنید و حدود یک چهارم آن را از مواد پر کنید و به مدت تقریبی 20-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید. 

یادآوری

در صورت دلخواه می توانید در قالب مافین کاغذ بگذارید.

برچسب ها: مافینمافین سبزیجاتطرز تهیه مافینآشپزباشیشور و شیریندستور تهیه مافین سبزیجاتروش تهیه مافین سبزیجات تعداد بازديد: 1212 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است