Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 اردیبهشت 1403 - 22:06

رولت مكزیکی

رولت مكزیکی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سيب‌زمینی پخته و پوره كرده 6 عدد متوسط

نمك و فلفل به ميزان لازم

پنير موزارلا  100 گرم

تخم‌مرغ پخته و رنده كرده 1 عدد

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوري

جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوري

آرد سوخاری به ميزان لازم

هويج پخته و خرد كرده 1 عدد كوچك

فلفل دلمه‌ای سبز 1 عدد

مواد لازم برای تهیه سس ماست:

ماست چرب 1 پيمانه

شويد خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به ميزان لازم

مخلوط مغز تخم‌ آفتابگردان و كنجد 1 قاشق سوپخوري

ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی

پوره سيب‌زمینی، نمك، فلفل، پنير و تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بريزيد و كاملا مخلوط كنيد. آن‌گاه زعفران و جعفری را بيفزائيد و قدری ديگر مايه را مخلوط نمائيد.

حالا روی سطح ميز كار را با سلفون بپوشانيد، رويش آرد سوخاری بپاشيد و مایه فراهم كرده را روی سطح آرد سوخاری پهن كنيد. سپس هويج و فلفل دلمه‌اي را رويش بريزيد و از لبه آن را رول كنيد.

اينك در آرد سوخاری بغلتانيد و در سینی فر قرار دهيد و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد به مدت تقریبی 20 دقيقه بپزيد، تا سطح آن برشته و طلایی شود.

حالا رولت را در ظرف مناسبی قرار دهيد و به همراه سس ماست سرو نمائيد.

يادآوری: در صورت تمايل میتوانيد در وسط اين رولت از تخم‌مرغ يا تخم بلدرچين پخته استفاده كنيد.

برای تهیه سس ماست: ماست، شويد نمك، فلفل، تخم آفتابگردان و كنجد را مخلوط كنيد.

برچسب ها: غذای مللانواع رولتآشپزباشیغذای مکزیکیمعصومع عیوضیرولت مکزیکی تعداد بازديد: 1375 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است