Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 14:55

پلوی نخودفرنگی

پلوی نخودفرنگی

shooroshirin6

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج 450 گرم (3 پیمانه)

شوید خشک 1 پیمانه

نخودفرنگی پخته 250 گرم

کره یا روغن 100-150 گرم

زعفران  به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی-اعظم گلزارمنش

روش تهیه

برنج را بشوئید و با نمک بخیسانید. آن‌گاه آن را آبکشی کنید. حالا یک سوم از کره را در قابلمه مناسبی روی اجاق آب کنید.

سپس شوید و نخود را با برنج مخلوط کنید و در قابلمه بریزید. اینک پلو را به مدت 30-45 دقیقه روی اجاق دم کنید.

حالا کره باقیمانده و زعفران را روی برنج بدهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید. این پلو را با مرغ یا گوشت می‌توانید میل کنید.

برچسب ها: آشپزیانواع پلوآشپزباشیاعظم گلزارمنشپلوی نخودفرنگی تعداد بازديد: 1680 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است