Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 تیر 1403 - 02:13

كلاپ ساندويچ مرغ

كلاپ ساندويچ مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

سینه مرغ آبپز كرده 1 عدد

نان تست 4 عدد

كاهو به ميزان لازم

گوجه به ميزان لازم

خيار به ميزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس پنير:

شير 1 پيمانه

پنير ماسكارپونه 100 گرم

خامه 1 قاشق سوپخوری

پودر جوز هندی يك‌چهارم قاشق چايخوری

پودر آويشن يك‌دوم قاشق چايخوری

آب لبو يك قاشق سوپخوري

آشپزباشی - کیان رنجبر

سینه مرغ را به قطعات باريك خرد كنيد. آن‌گاه روی نان‌های تست قدری سس پنير بماليد. سپس مرغ، كاهو،‌گوجه‌فرنگی و خيار را رويش قرار دهيد و ساندويچ را ميل كنيد.

روش تهیه سس پنير: شير و پنير را در مخلوط‌‌ كن بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تا مواد صاف و يكدست شود.

آن‌گاه مخلوط به دست آمده را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت اجاق بگذاريد، حالا خامه، جوز، آويشن و آب لبو را بيفزائيد و از روی حرارت برداريد.

برچسب ها: غذای فوریآشپزباشیکیان رنجبرکلاپ ساندویچساندویچ سرد تعداد بازديد: 1891 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است