Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 20:45

ساندويچ سبزيجات با سس گواكاموله

ساندويچ  سبزيجات با سس گواكاموله

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

پياز خرد كرده 1 عدد

روغن زيتون 3 قاشق سوپخوری

قارچ خرد كرده 400 گرم

كنسرو ذرت 1 قوطی كوچك

لوبيا چیتی پخته 150 گرم

ادویه تاكو 1 قاشق چايخوری

نمك و فلفل به ميزان لازم

فلفل دلمه‌ای قرمز، خرد كرده 2 عدد

نان ترتيلا 8 عدد

مواد لازم برای تهیه سس سالاد گواكاموله:

آووكادو رسيده 2 عدد

سير له كرده 3 حبه

نمك و فلفل به ميزان لازم

ماست شيرين 2 قاشق سوپخوري

مواد لازم برای تهیه سالاد:

كاهو پيچ خرد كرده 1 عدد متوسط

گوجه‌فرنگی خرد كرده 3 عدد

پنير گودا رنده كرده 100 گرم

روغن زيتون به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - مرضیه مرشدی

پياز و روغن زيتون را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا پياز سبك و طلایی ‌رنگ شود. آن‌گاه قارچ را بيفزائيد و روی حرارت تفت دهيد تا آب آن كشيده شود.

حالا ذرت، لوبيا، ادویه تاكو، نمك، فلفل و فلفل دلمه‌ای را اضافه كنيد و آن را تفت دهيد. سپس نان ترتيلا را در بشقاب بگذاريد. قدری از سس را روی نان بريزيد.

اينك از مواد فراهم كرده، رويش قرار دهيد و در نهايت مخلوط سالاد و سس را بريزيد و سپس نان ترتيلا را رول كنيد.

روش تهیه سس سالاد: آووكادو، سير، نمك، فلفل و ماست را در كاسه غذاساز بريزيد و دستگاه، را روشن كنيد تا سس صاف و يكدستی حاصل شود.

روش تهیه سالاد: كاهو، گوجه‌فرنگی، پنير گودا و روغن زيتون را مخلوط كنيد.

برچسب ها: ساندویچ مکزیکیآشپزباشیساندویچ سبزیجاتسس گواکاموله تعداد بازديد: 1602 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است