Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 13:41

سالاد براکلی و گل کلم

سالاد براکلی و گل کلم

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

براکلی گلچه‌ای خرد کرده       1 بوتة کوچک

گل کلم گلچه‌ای خرد کرده       1 بوتة کوچک

سرکه       2 قاشق سوپخوری

نمک        به میزان لازم

ژامبون خرد کرده    150 گرم

پیازچة خرد کرده     یک دوم پیمانه

فلفل دلمه‌ای خرد کرده رنگی  1 عدد از هر رنگ

خیارشور خرد کرده 1 پیمانه

مغز کرفس ریز خرد کرده      یک دوم پیمانه

مغز گردوی خرد کرده            50 گرم

سبزیجات معطر خرد کرده      2 قاشق سوپخوری

(گشنیز و ترخون)

مواد لازم برای تهیة سس:

سس مایونز              یک دوم پیمانه

روغن زیتون           3 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه            از 2 عدد لیمو

نمک        یک دوم قاشق چایخوری

فلفل          یک چهارم قاشق چایخوری

ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی

براکلی، گل کلم، سرکه، نمک و به میزان کافی آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا به‌جوش آید و نیم‌پز شود.

آن‌گاه در آبکش بریزید و صبر کنید تا خنک شود. حالا در ظرف مناسبی ژامبون، پیازچه، فلفل دلمه‌ای‌ها، خیارشور، کرفس، مغز گردو و سبزیجات معطر را بریزید و سس را به آن بیفزائید.

اینک سالاد را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.

روش تهیه سس: سس مایونز، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را در شیشه مناسبی بریزید، در شیشه را ببندید و خوب تکان دهید تا کاملا مخلوط شود.

برچسب ها: انواع سالادآشپزباشیایران کوهستانیسالاد با انواع کلمسالاد براکلیآشپزی با انواع کلم تعداد بازديد: 1487 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است