Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:41

برگر کوردن بلو

برگر کوردن بلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ چرخکرده  500 گرم

پاپریکا دودی 2 قاشق چایخوری

پودر سیر 2 قاشق چایخوری

پودر پیاز 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز یک‌دوم قاشق چایخوری

سس سویا 2 قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

سس خردل  1 قاشق سوپخوری

پنیر گودای ورقه‌ای 4 عدد

ژامبون دودی  8 ورق

نان گرد  4 عدد

آشپزباشی - کیان رنجبر

مرغ چرخکرده، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل قرمز، سس سویا، نمک و سس خردل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

حالا مخلوط فراهم کرده را به 4 قسمت تقسیم کنید، هر قسمت را دو قسمت کنید. سپس با قالب زن گوشت‌ها را صاف و قالبی کنید.

اینک روی قسمت اول پنیر و ژامبون بگذارید و قسمت دوم گوشت را رویش قرار دهید، به گونه‌ای که پنیر و ژامبون بین گوشت مرغ قرار گیرد.

اینک کوردن بلو را گریل کرده و یا سرخ نمائید ودر نان گرد سرو کنید.

برچسب ها: برگرساندویچآشپزباشیکیان رنجبرکورن بلوساندویچ کوردن بلو تعداد بازديد: 1249 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است