Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 19:03

تیرامیسو

تیرامیسو

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

خامه 200 گرم

 

پودر قند 150 گرم

 

پنیر ماسكار پونه یا پنیر خامه‌ای 100 گرم

 

وانیل یك‌‌چهارم قاشق چایخوری

 

بیسكویت انگشتی (لیدی فینگر) 10 عدد

 

قهوه‌ی اسپرسوی خنك‌شده 2 پیمانه

 

پودر كاكائو 50 گرم

 

سس شكلات برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا خامه را با پودر قند بزنید تا خوب سفت شو (خامه‌ فرم‌گرفته). بعد پنیر و وانیل را به خامه بیفزائید و با همزن دستی یا برقی بزنید تا یكدست شود.

سپس لیدی فینگر را در قهوه‌ی خنك‌شده فرو ببرید و در لیوان قرار دهید. حالا مواد مخلوط شده را به لیدی فینگر اضافه كنید. در پایان، پودر كاكائو را روی دسر تیرامیسو الك كنید و به مدت 3 ساعت در یخچال نگه دارید.

هنگام پذیرائی، با خامه و سس شكلات می‌توانید آن را نوش‌جان كنید.

 

برچسب ها: انواع دسرتیرامیسوآموزش تیرامیسوآموزش دسرشیرینی پزیانواع تیرامیسوطرز تهیه تیرامیسومواد اولیه تیرامیسودستور دسردستور تیرامیسو تعداد بازديد: 1821 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است