Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 14:13

خوراك بلدرچين با سس پرتقال

خوراك بلدرچين  با سس پرتقال

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

بلدرچين 6 عدد

پياز خلالی خرد كرده 1 عدد

روغن زيتون 3 تا 4 قاشق چايخوري

نمك و فلفل به ميزان لازم

زردچوبه يك چهارم قاشق چايخوري

زيره يك‌هشتم قاشق چايخوري

زعفران حلكرده 4 قاشق سوپخوري

سير له كرده 1 حبه

روغن به ميزان لازم

آب پرتقال 250 ميلي‌ليتر (يك پيمانه) 

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

بلدرچين‌ها را تميز كنيد آن‌گاه بلدرچين، پياز، روغن زيتون، نمك، فلفل، زردچوبه، زيره، زعفران و سير را در ظرف مناسبی مخلوط كنيد روی ظرف را با سلفون بپوشانيد و يك شب در يخچال نگه داريد تا مزه‌دار شوند.

حالا بلدرچين‌ها و قدری روغن را در تابه مناسبی بريزيد و تابه را روی حرارت ملايم قرار دهيد، در تابه را ببنديد، هرازگاهی آنها را زير و رو كنيد تا بلدرچين‌ها پخته و برشته شوند.

سپس آب پرتقال را با آرد ذرت مخلوط كنيد و به همراه خلال نارنج به بلدرچين بيفزائيد و صبر كنيد حدود 15 دقيقه خوراك بلدرچين مزه‌دار شود حالا فيله‌هاي پرتقال را به آن بيفزائيد و 5 دقيقه ديگر آن را بپزيد.

اينك بلدرچين‌ها را در ظرف مناسبی قرار دهيد و با فیله پرتقال پخته شده آن‌ را بيارائيد.

برچسب ها: انواع خوراکخوراک بلدرچینآشپزباشیاعظم گلزارمنشبلدرچینانواع غذا با بلدرچین تعداد بازديد: 1489 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است