Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 09:14

لازانیا کلم براکلی

لازانیا کلم براکلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر 

لازانیای سبزیجات 1 بسته

کلم براکلی 400 گرم

نمک به میزان لازم

پنیر خامه ای 250 گرم

فلفل سیا ه و سفید به میزان لازم 

آویشن و جوز هندی به میزان لازم

پنیر موزارلا 200 گرم   

کیان رنجبر

فر را با دمای 200 درجۀ سانتیگراد گرم کنید.

آن گاه لازانیا را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.

سپس کلم براکلی را در آب در حال جوش و نمک به مدت 10 - 15 دقیقه بپزید و آبکش کنید.

اینک آن را ریز خرد کنید و با پنیر خامه ای، فلفل سیاه، فلفل سفید، آویشن و جوز هندی مخلوط کنید.

حالا ورقه های لازانیا را روی میز کار بگذارید و از مایه کلم براکلی رویش بریزید و آن را رول کنید.

اکنون لازانیا را در ظرف مخصوص فر بگذارید، رویش پنیر موزارلا بریزید و به مدت تقریبی 30 - 40 دقیقه بپزید تا سطحش برشته و طلائی شود.

برچسب ها: لازانیاآشپزباشیروش تهیه لازانیاشور و شیرینلازانیا کلم براکلیدستور تهیه لازانیا کلم براکلیطرز تهیه لازانیا کلم براکلیدستور تهیه لازانیا تعداد بازديد: 26 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است