Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 03:54

جوجه کباب عربی

جوجه کباب عربی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

پیاز خلالی خرد کرده  100 گرم

نمک به میزان لازم

سینه مرغ ( خرد کرده)  400 گرم

ماست 50 گرم

خامه 50 گرم

هات سس 2 قاشق سوپخوری

هل 3 عدد

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

زعفران دمکرده 2 قاشق سوپخوری

پودر زیره  یک‌چهارم قاشق چایخوری

فلفل سفید یک‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

پیاز، نمک و تکه‌های مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و چند دقیقه هم بزنید تا آب پیاز جذب مرغ شود.

آن‌گاه بقیه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و به مخلوط فراهم کرده بیفزائید. اینک در ظرف مناسبی بریزید و 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.

حالا تکه‌‌های مرغ را به سیخ چوبی کشیده و با روغن کم تفت دهید.

برچسب ها: کبابآشپزباشیجوجه کبابغذا با گوشت مرغکیان رنجبرکباب عربی تعداد بازديد: 1187 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است