Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:10

استيك با سس نارنگي و آرتيشو

استيك با سس نارنگي و آرتيشو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

گوشت فیله گوساله  800 گرم

فلفل سياه به ميزان لازم

روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري

نمك به ميزان لازم

آرد ذرت  1 قاشق سوپخوری

آب نارنگی يك‌ونيم پيمانه (375 ميلي‌ليتر)

كنسرو  آرتيشو 1 قوطي

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت فيله را به 4 برش طولی ببريد و قدري با استيك كوب بكوبيد. آن‌گاه با فلفل سياه و روغن زيتون مزه‌دار كنيد. حالا تابه چدنی را روي حرارت اجاق داغ كنيد و استيك‌ها را دانه دانه سرخ كنيد.

هر طرف استيك حدود 5 تا 6 دقيقه برشته شود. سپس آرد ذرت و آب نارنگی را مخلوط كنيد روی حرارت بن‌ماری قرار دهيد و پيوسته آن را هم بزنيد تا غليط شود.

اينك استيك‌ها را با سس فراهم كرده و آرتيشو براي پذيرائی در ظرف مناسبی قرار دهيد.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشاستیکاستیک با سس نارنگی و آرتیشو تعداد بازديد: 1492 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است