Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 13:50

ماد كیك

ماد كیك

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره خرد كرده 250 گرم

 

شكلات سفید خرد كرده  200 گرم

 

شكر قهوه‌ای 350 گرم

 

آب 375 میلی‌لیتر (یك و یك‌دوم پیمانه)

 

آرد 400 گرم

 

بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ همزده 3 عدد

 

مواد لازم رویه كاراملی

 

كره خرد كرده 125 گرم

 

شكر قهوه‌ای  200 گرم

 

شیر80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

پودر شكر 240 گرم

 

آرد ذرت25 گرم

آشپزباشی – افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب عمیقی را به قطر 22 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره، شكلات سفید، شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. سپس این مایه را به كاسه بزرگی منتقل كنید و 15 دقیقه كنار بگذارید تا خنك شود. حالا آرد، بیكینگ‌پودر، وانیلین و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

 اكنون مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 2 ساعت در فر بپزید. اینك كیك را از فر در‌آورید و بعد از ده دقیقه از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملاً خنك شود.

 حال می‌توانید رو و اطراف كیك را با رویه كاراملی بپوشانید و در صورت دلخواه با خمیرهای تزئینی همچون مارسیپان، فوندانت و خمیر شكلاتی بیارائید.

 

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیکپخت کیکماد كیكطرز تهیه ماد كیكمواد اولیه ماد كیك تعداد بازديد: 986 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است