Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:53

طرز تهیه کرفس پلو

طرز تهیه کرفس پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کرفس پلو برای 4 نفر

برنج ایرانی 2 پیمانه

روغن زیتون یا کنجد 3 قاشق سوپخوری

کرفس خلالی خرد کرده  6 ساقه

لوبیا سبز قلمی خلالی خرد کرده نیم‌پخت 50 گرم

فلفل دلمه‌ای سبز (خلالي خرد کرده) 1 عدد

بامیه ریز 50 گرم

پیازچه خرد کرده 6 ساقه

براکلی گلچه‌ای خرد کرده 200 گرم

گشنیز تازه خرد کرده 50 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

ادویه (دارچین، زیره و تخم گشنیز) پودر کرده 1 قاشق چایخوری

زعفران حلکرده 4 قاشق سوپخوری

کره گیاهی 20 گرم

آشپزباشی - معصومه عیوضی

طرز تهیه کرفس پلو

برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آنگاه در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.

حالا به ترتیب کرفس، لوبیا سبز، فلفل دلمه‌ای، بامیه، پیازچه و براکلی را بیفزائید و قدری تفت دهید در انتها گشنیز، نمک، فلفل، ادویه‌ها و زعفران را اضافه کنید و مخلوط نمائید.

اینک در قابلمه مناسبی کره را روی اجاق آب کنید و برنج آبکش کرده را با سبزیجات فراهم کرده ترکیب کنید و در قابلمه بریزید، در قابلمه را ببندید و به مدت تقریبی 25 تا 30 دقیقه پلو را دم کنید.

حالا پلو را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پلو زعفرانی بیارائید.

برچسب ها: غذای گیاهیآشپزی با کرفسپخت انواع پلوکرفس پلوغذا با کرفس تعداد بازديد: 1684 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است