Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 14:44

خوراك ماهی با كاری

خوراك ماهی با كاری

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن زیتون  3 قاشق سوپخوری

 

پیاز خلالی خردكرده 1 عدد درشت

 

زنجفیل رنده‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده  1 حبه

 

ادویه گرام ماسالا  2 قاشق چایخوری

 

زردچوبه یك‌ و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر پاپریكا  2 قاشق چایخوری

 

ادویه‌كاری  2 قاشق چایخوری

 

دارچین  1 قاشق چایخوری

 

پودر تخم شنبلیله یك‌دوم قاشق‌چایخوری

 

آب مرغ 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

دوغ 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

فیله ماهی تیلاپیلا 4 قطعه200 گرمی

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

گشنیز برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

                   

ابتدا 2 قاشق از روغن را در تابه مناسبی بریزید.

 پیاز، زنجفیل و سیر را در آن تفت دهید. سپس ادویه‌ها و آب مرغ را اضافه نمائید و آن را 2 دقیقه بجوشانید تا مایه غلیظ شود.

 حالا دوغ را بیفزائید و پس از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید.

 اینك در ظرف مناسبی باقیمانده روغن را بریزید و ماهی مزه‌دار كرده با نمك و فلفل را در آن قرار دهید.

 اكنون ظرف ماهی‌ را به مدت 15-20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا ماهی بپزد.

ماهی را درون ظرفی قرار دهید سس رویش بریزید و با گشنیز بیارائید.

یادآوری: این خوراك را می‌توانید همراه با برنج قهو‌ه‌ای یا برنج معمولی مصرف كنید.

 

برچسب ها: آموزش خوراكخوراكخوراك ماهی با كاریانواع خوراكدستور خوراكخوراك ماهي تعداد بازديد: 1418 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است