Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 مهر 1399 - 02:15

طرز تهیه مربای کدو سبز

طرز تهیه مربای کدو سبز

shooroshirin1

0 0

متوسط

20 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم مربای کدو سبز

كدو سبز 500 گرم

 

آهك نیم كیلوگرم

 

آب سرد 1/5 لیتر (6 پیمانه)

 

شكر 700 گرم

 

آب 1 لیتر (4 پیمانه)

 

دانه‌ هل 1 قاشق چایخوری

 

جوهر لیمو یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

گلوكز 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت

 طرز تهیه مربای کدو سبز

كدو را از درازا با استفاده از پوست‌كن، به ورقه‌های نازك ببرید و هر برش را مطابق شكل، مانند گل‌رز بپیچید. آن‌گاه آهك را در یك‌ونیم لیتر آب سرد بریزید و بگذارید ته‌نشین شود.

سپس آب زلال آهك را روی كدوها بریزید و در حدود 10-12 ساعت كنار بگذارید. حالا آب آهك‌ را دور بریزید و كدوها را در آب سرد قرار دهید و هر چند ساعت یك بار آبش را عوض كنید.

اكنون شكر و آب (1 لیتر) را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا شكر حل شود.

آن‌گاه كدوها را درون شربت بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، روی حرارت ملایم بجوشانید تا كدو شفاف شود و شربت مربا قوام آید.

اینك جوهر لیمو و گلوكز را به مربا بیفزائید و بعد از 2 دقیقه‌، آن را از روی حرارت بردارید. حالا مربا را در شیشه‌ استریل كرده‌ گرم بریزید و درش را محكم ببندید.

 

برچسب ها: مربای كدو سبزآشپزی با کدوسبزطرز تهیه مربامواد لازم مربای کدو سبزطرز تهیه مربای کدو سبزدرست کردن مربای کدو سبز تعداد بازديد: 6875 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است