Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:14

شیرینی سه لايه جو و سيب

شیرینی سه لايه جو و سيب

shooroshirin5

0 0

متوسط

30 نفر

مواد مورد نیاز

پرك جو 120 گرم

 

آرد 75 گرم

 

شكر قهوه‌ای 100 گرم

 

سیب خلالی خردكرده و پخته 60 گرم

 

كره‌ی آبكرده 1 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

پودر شكر و پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم رویه

 

آرد 100 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر 150 گرم

 

سیب خلالی خردكرده و پخته 60 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری

 

كره‌ی آبكرده 1 قاشق سوپخوری

 

خامه 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

جو، آرد، شكر قهوه‌ای، سیب، كره و نمك را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه این مخلوط را در قالب 25×30 سانتیمتری بریزید و خوب بفشارید و به مدت 10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

سپس مایه‌ی رویه را رویش بریزید و 25 دقیقه‌‌ی دیگر، در فر بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آن را ببرید و با پودر شكر و پسته بیارائید.

روش تهیه‌ی مایه‌ رویه: همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرآموزش قنادیشیرینی سه لايه جو و سيبشیرینی میوه ای تعداد بازديد: 1434 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است