Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 مرداد 1397 - 14:26

پای سیب و کاسترد

پای سیب و کاسترد

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 200 گرم

 

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

 

کره سرد و خرد کرده 90 گرم

 

پودر شکر 2 قاشق سوپخوری

 

زرده تخم مرغ 1 عدد

 

آب سرد 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه اشترودل:

 

آرد 50 گرم

 

شکر قهوه‌ای 80 گرم

 

دارچین یک دوم قاشق چایخوری

 

کره سرد و خرد کرده 40 گرم

 

مواد لازم میانی:

 

سیب پوست کنده و ورقه کرده 4 عدد

 

شکر 180 گرم

 

دارچین یک دوم قاشق چایخوری

 

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

 

تخم مرغ 3 عدد درشت

 

آرد 30 گرم

 

دوغ بی نمک 430 میلی لیتر (یک و سه چهارم پیمانه)

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

آرد، نمک و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید تا به شکل خرده‌نان درآید. آن‌گاه پودر شکر، زرده تخم‌مرغ و آب سرد را بیفزائید تا به شکل خمیر درآید. سپس خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

در این میان خمیر اشترودل را فراهم کنید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، باز کنید و در قالب پای به قطر 23 سانتیمتر قرار دهید. سیب‌های پخته را روی خمیر بچینید و مایه میانی را رویش بریزید.

اکنون خمیر اشترودل را روی آن رنده کنید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.

حالا دما را به 150 درجه سانتیگراد کاهش دهید و 40 دقیقه؛ پای را بپزید.

روش تهیه اشترودل: آرد، شکر قهوه‌ای و دارچین را با هم مخلوط کنید و کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده‌نان درآید. آن‌گاه خمیر را جمع کنید و در کیسه نایلونی بگذارید و تا زمان مصرف در فریزر بگذارید.

روش تهیه مواد میانی: سیب، یک چهارم پیمانه از شکر و دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، به مدت 10 دقیقه بپزید. آن‌گاه باقیمانده شکر، نمک، تخم‌مرغ و آرد را در کاسه همزن برقی بریزید و مخلوط کنید. حالا دوغ و وانیل را به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: پایپای سیبپای سیب و کاستردپای با کاسترداشترودل تعداد بازديد: 733 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است