Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 01:39

باقلوای پنير

باقلوای پنير

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آرد.................... 2 پيمانه

آرد ذرت.................. نصف پيمانه

روغن مايع.................3 قاشق غذاخوري

نمك................1 قاشق چايخوري

آب گرم................ به ميزان لازم

كره............... 100 گرم

 

مواد مياني خمير

پنير تبريز يا ليقوان .................... یک و نیم پيمانه

پنير گودا.................... 100 گرم

پنير خامه ايي................... 100 گرم

جعفري خرد شده................... نصف پيمانه

ريحان خرد شده.................... نصف پيمانه

تخم مرغ..................1 عدد

نمك و فلفل........................ به ميزان لازم

روش‌تهیه

آرد ، آرد ذرت ( يا نشاسته ذرت ) و نمك را در ظرفي الك کرده ، روغن مايع را روي آن ریخته و با نوك انگشت مواد را به خورد هم دهید ، آب  گرم را کم کم  به آن اضافه افزوده تا مواد خمير شود . خميری که  در عین چسبنده نبودن ، باید نرم و لطیف باشد . این خمير را درون کیسه نايلون قرار داده و به مدت نيم ساعت در دماي محيط استراحت دهید . پنير گودا و پنير تبريز يا ليقوان را رنده كرده وبا  پنير خامه ا يي ، جعفري ، ريحان خرد شده ، تخم مرغ ، نمك و فلفل كاملاً مخلوط کنید . خمير را روي سطحی  که با آرد ذرت پوشیده شده است  باز کرده و 8 تا 10 لايه به اندازة  قالب مورد نظر ببرید .

كف قالب را چرب كرده ودر آن  يك لايه خمير بیندازید .  روی خمیر را كمي كره ذوب شده  بریزید و از مايه پنير روي آن بپاشید . باز یک لایه خمیر ، کره ذوب شده ، پنیر، این کار را آنقدر تکرار کنید تا قالب پر شود .  توجه کنید که لايه آخر حتماً خمير باشد و روي آن هم كره ذوب کرده ریخته و به مدت 30 الی 40 در فر داغ قرارش دهید تا بپزد. در صورت تمایل مي توانيد در این باقلوا  از پيازچه خرد شده هم استفاده كنيد.

یادآوری

آرد ذرت همان نشاسته ذرت است كه به اين نام معروف شده است . در صورتي كه از آرد ذرت استفاده می کنید توجه داشته باشید که از نوع  زرد يا زبر آن باشد.

برچسب ها: شیرینیباقلواطرز تهیهباقلوا خانگیباقلوای پنيرطرز تهیه باقلوای پنيرپنير گوداپنير تبريزريحان تعداد بازديد: 196 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است