Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 آذر 1401 - 14:56

شيرينی ماکارون پفكی

شيرينی ماکارون پفكی

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سفيده تخم‌مرغ....................3 عدد

پودر شكر...................  پيمانه

پودر نارگيل....................270 گرم

شكلات دانه‌اي.....................190 گرم

روش‌تهیه

سفيده تخم‌مرغ را مي‌زنيم تا سفت شود بعد بتدريج پودر شكر را به آن افزوده، در 2 مرحله اين كار را انجام مي‌دهيم. سپس پودر نارگيل را به آن اضافه مي‌كنيم و در آخر شكلات دانه‌اي را به موادمان اضافه مي‌كنيم (در زمان افزودن شكلات‌هاي دانه‌اي از همزن استفاده نمي‌كنيم) سپس دستانمان را با آب مرطوب كرده و از مواد با يك قاشق چايخوري برداشته و در دستمان گرد مي‌كنيم و در سيني فر با فاصله‌هاي 2 سانتي‌ قرار مي‌دهيم و در طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 دقيقه قرار مي‌دهيم. بعد از پخت شيريني آن را از فر خارج كرده و بعد از آنكه كمي خنك شد آن را جابه‌جا مي‌كنيم و در ظرف دربسته نگهداري مي‌كنيم.

برچسب ها: شیرینیطرز تهیه ماکارونشیرینی ماکرونشيرينی ماکارون پفكی تعداد بازديد: 129 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است