Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 16:36

شكلات نارگیلی

شكلات نارگیلی

shooroshirin5

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

شكلات سفید 200 گرم

 

پودر شكر 60 گرم

 

پودر نارگیل 180 گرم

 

خامه‌ی ساده 100 میلی‌لیتر

 

كره‌ی آبكرده 40 گرم

 

شكلات سفید آبكرده 50 گرم

 

ترافل مروارید برای تزئین 50 عدد

گروه شیرینی پزی

 

شكلات سفید را به روش بن‌ماری آب كنید و در سینی 18× 28 سانتیمتری دارای كاغذ روغنی بریزید و صبر كنید شكلات ببندد.

آن‌گاه با برشگر به قطر 5 سانتیمتر دایره‌هائی از شكلات ببرید و مركز آن را با برشگر كوچك‌تری خالی كنید.

برای این كار لازم است برشگر را قدری گرم كنید تا شكلات نشكند!

حالا پودر شكر و پودر نارگیل را با هم مخلوط كنید و خامه، كره و شكلات آبكرده را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مواد خمیر شود.

اكنون خمیر فراهم‌كرده را در كیسه‌ی مخصوص شیرینی‌پزی دارای ماسوره‌ی ساده به قطر یك سانتیمتر، بریزید و روی حلقه‌های شكلاتی قدری از آن بگذارید و با ترافل بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش شکلاتانواع شکلاتشیرینی و شکلاتآموزش قنادیشكلات سفیدشكلات نارگیلیدستور تهیه شکلات تعداد بازديد: 822 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شکلات چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است