Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:17

مافین کاسترد و کرنبری

مافین کاسترد و کرنبری

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 12عدد

آرد 375 گرم

بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

شکر 150 گرم

نمک 1 پینچ

کره آبکرده  100 گرم

شیر 250 میلی‌لیتر (یک پیمانه)

تخم‌مرغ  1 عدد

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

کرنبری 125 گرم

مواد لازم برای تهیه کاسترد:

پودر کاسترد 2 قاشق سوپخوری

شکر 55 گرم

شیر  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

ابتدا کاسترد را آماده کنید. آن‌گاه فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و 12 قالب مافین را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید.

سپس آرد، بیکینگ‌پودر، شکر و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کره، شیر، تخم‌مرغ، وانیل را به آن بیفزائید و مخلوط سازید.

حالا کرنبری را افزوده و مخلوط کنید (مراقب باشید که مایه فراهم کرده را بیش از حد هم نزنید زیرا مافین لطافت خود را  از دست خواهد داد).

اکنون نیمی از مایه  فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و کرم کاسترد را بین آنها تقسیم کنید. آن‌گاه با باقیمانده مایه مافین، روی کاسترد را بپوشانید و رویشان اندکی کرنبری بپاشید.

اینک مافین‌ها را به مدت تقریبی 25  دقیقه در فر بپزید.

روش تهیه کرم کاسترد: پودر کاسترد، شکر و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا کاسترد بپزد و غلیظ شود.

سپس وانیل را بیفزائید و کرم را از روی حرارت بردارید. همینکه کرم خنک شد، آن را مصرف کنید.

برچسب ها: مافینطرز تهیه مافینآشپزباشیافسانه ظروفیمواد لازم برای تهیه مافینمافین کاسترد و کرنبریمافین کاستردطرز تهیه انواع مافینانواع مافین های خوشمزه تعداد بازديد: 1434 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است