Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:30

بامیه اسپایسی

بامیه  اسپایسی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 40 عدد

آب گرم 250 میلی لیتر (یک‌ پیمانه)

 پودر مایه خمیر 1 قاشق چایخوری

پودر شکر 3 قاشق سوپخوری

کره آبکرده  100 گرم

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

پودر هل 1 قاشق چایخوری

جوز هندی رنده کرده  یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد شیرینی 140 گرم

آرد سمولینا  340 گرم

روغن برای سرخ کردن  به میزان لازم

پودر پسته برای تزیین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه شربت:

شکر 650 گرم

آب 1 لیتر (4 پیمانه)

چوب دارچین 2 تکه

پوست لیمو 2 تکه

دانه هل 5 عدد

آشپزباشی - مریم امیری

آب گرم، مایه خمیر و 1 قاشق از پودر شکر را در کاسه کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و صبر کنید مایه خمیر فعال شود.

آن‌گاه کره، روغن مایع، پودر هل و جوزهندی را در ظرف دیگری بریزید و مخلوط کنید. سپس مایه خمیر ورآمده را همراه با آرد شیرینی و آرد سمولینا به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید تا مواد خمیر شود.

حالا خمیر را اندکی ورز دهید و در کاسه چربکرده بگذارید. رویش را بپوشانید و در دمای محیط استراحت دهید تا حجم خمیر2 برابر شود.

اکنون هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری از خمیر را بردارید و آن را به شکل توپ درآورید و بعد روی صفحه مشبک یا هر صفحه طرح‌داری پهن کنید تا طرح صفحه روی خمیر منتقل شود.

سپس خمیر را رول کنید و در روغن داغ سرخ نمائید. بامیه‌های سرخ کرده را از روغن خارج کرده و بلافاصله در شربت خنک شده قرار دهید.

پس از چند دقیقه، بامیه‌ها را از شربت بیرون آورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا شربت اضافی‌اش گرفته شود. آن‌گاه قدری پودر بسته روی بامیه‌ها بپاشید و آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه شربت: شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. آن‌گاه دارچین، پوست لیمو و هل را به آن بیفزائید و روی حرارت قرار دهید. حالا شربت را 5 دقیقه بجوشانید بعد آن را صاف کنید.

برچسب ها: بامیهآشپزباشیمریم امیریدسر خوشمزهدسر جدیدبامیه اسپایسیبامیه فانتزیبامیه خوشمزه تعداد بازديد: 2128 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است