Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 شهریور 1398 - 19:53

شیرینی برشی كارامل، خرما و گردو

شیرینی برشی كارامل، خرما و گردو

shooroshirin5

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 225 گرم

 

كره‌ی خرد كرده 125 گرم

 

شكر قهوه‌ای 160 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

خامه 125 میلی‌لیتر

 

خرمای خرد كرده 80 گرم

 

گردوی خرد كرده 100 گرم

 آشپزباشی- سحر سامانی

 

قالب 16×22 سانتیمتری را چرب كنید، با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را هم چرب كنید. آن‌گاه آرد را در ظرف مناسبی الك كنید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید.

سپس شكر را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا نیمی از مخلوط فراهم كرده را در قالب بریزید و صاف كنید و به مدت تقریبی 12 دقیقه یا تا زمانیكه اطراف شیرینی طلائی‌رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 140 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

همینكه شیرینی خنك شد، باقیمانده‌ی مخلوط را با تخم‌مرغ، بیكینگ پودر، خامه، خرما و گردو مخلوط كنید و روی شیرینی در قالب بریزید.

اینك قالب را در فر بگذارید و 25 دقیقه‌ی دیگر شیرینی را بپزید. شیرینی را در قالب خنك كنید و با چاقوی تیز ببرید (برش‌های 5×5 سانتیمتری) و در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی پزیشیرینی برشیشیرینی کاراملیشیرینی گردوییآموزش قنادیشیرینی خرمایی تعداد بازديد: 1079 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است