Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 25 تیر 1397 - 10:37

کوکی وانیلی

کوکی وانیلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30-35 عدد

آرد400 گرم

شیرخشک 100 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

کرة نرم شده 250 گرم

پنیر خامه‌ای 90 گرم

شکر 100 گرم

تخم مرغ درشت 1 عدد

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد، شیر خشک، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه کره و پنیر خامه‌ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس شکر، تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مواد خشک را نیز افزوده و مخلوط نمائید.

اکنون مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره M1 بریزید و هر بار نوار‌هایی از مایه کوکی را با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.

اینک کوکی وانیلی را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزید.

کوکی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و در صورت دلخواه با خطوطی از شکلات آبکرده بیارائید و برای پذیرائی در ظر ف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانطرز تهیه انواع کوکیکوکی وانیلیطرز تهیه کوکی وانیلیمواد لازم برای تهیه کوکی وانیلی تعداد بازديد: 99 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است