Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 14:59

بيسكويت شور با تخمه كدو و آفتابگردان

بيسكويت شور با تخمه كدو و آفتابگردان

shooroshirin5

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

كره 200 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

آرد 500 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

تخمه‌ی آفتابگردان 100 گرم

 

تخمه‌ی كدو 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری

 

كره و تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط كنید و آرد و نمك را به آن بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.

آن‌گاه قدری خمیر را ورز دهید، در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر مربع به اندازه‌ی 4  سانتیمتر ببرید.

سپس روی خمیر سفیده‌ی تخم‌مرغ بمالید، تخمه‌ها را بپاشید و با فاصله در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید.

اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، بیسكویت را بپزید.

بیسكویت را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: بيسكويت شوربيسكويت شور با تخمهآموزش بیسکویتکیک و شیرینیشیرینی و دسرانواع بیسکوئیت تعداد بازديد: 1192 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بیسکویت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است