Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:55

شيريني اشكي

شيريني اشكي

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

كره يا روغن قنادي ................200 گرم

آرد سفيد.................. 250گرم

پودر شكر.............. 50 گرم

تخم‌مرغ ................1 عدد

وانيلين............. يك‌چهارم قاشق چايخوري

نمك............. يك پينچ

دارچين.................. يك‌چهارم قاشق چايخوري

روش تهیه

همه مواد را با هم مخلوط كنيد و با همزن برقي يا با دست هم بزنيد تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد. آن‌گاه خمير را در كيسه نايلوني بگذاريد و به مدت 30 دقيقه در يخچال نگه داريد. سپس هر بار به اندازه يك قاشق چايخوري از خمير برداريد و رول كنيد. حالا دو سر آن را به هم بچسبانيد تا به شكل اشك درآيد. خميرهاي شكل داده را بلافاصله، در سيني چربكرده بچينيد و به مدت تقريبي 15 دقيقه در فر گرم‌شده با دماي 180‌درجه‌سانتيگراد، بپزيد. همين‌كه شيريني خنك‌ شد، يك طرف آن را در شكلات آبكرده فرو ببريد و صبر كنيد شكلات ببندد. اكنون شيريني را براي پذيرائي در ظرف زيبائي بچينيد.

برچسب ها: شیرینیشیرینی اشکیطرز تهیه شیرینی اشکی تعداد بازديد: 508 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است