Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 10:34

ساوارین

ساوارین

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 16 عدد

آرد 250 گرم

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

شکر دانه ریز 1 قاشق سوپخوری

پودر مایه خمیر یک و یک دوم قاشق چایخوری (6 گرم)

آب ولرم حدود 160 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

تخم‌مرغ همزده 3 عدد متوسط

کره نرم شده  90 گرم

شربت ساده به میزان لازم

خامه فرم گرفته به میزان لازم

میوه دلخواه به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

آرد و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و در مرکز آن حفره‌ای بسازید. آن‌گاه شکر، مایه خمیر و نیمی از آب ولرم را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.

سپس رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هایی روی آن بوجود آید.

حالا مایه خمیر ورآمده، تخم‌مرغ‌ها و باقیمانده آب را در مرکز آرد بریزید و مخلوط کنید (نیازی به همزن برقی نیست).

اکنون کره را کم کم به خمیر افزوده و مخلوط سازید. روی خمیر را بپوشانید و در حدود 45 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.

سپس با فشار بر روی خمیر، هوای داخل خمیر را بگیرید و آن را در قالب‌های سلیکونی ساوارین قرار دهید.

رویشان را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید. اینک ساوارین را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

حالا ساوارین را از فر درآورید و رویشان را با سیخ چوبی چند سوراخ ایجاد کنید و شربت را روی ساوارین گرم بریزید.

همینکه شربت جذب ساوارین شد، آنها را از قالب درآورید و رویشان را با خامه و میوه بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا  و مناسبی قرار دهید.

یادآوری1: چنانچه از قالب فلزی ساوارین استفاده می‌کنید، آن را چرب نمائید.

یادآوری2: برای تهیه شربت یک پیمانه شکر را با یک‌دوم پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

سپس شربت را 10 دقیقه بجوشانید و بعد از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیساوارینشیرینی خوشمزهمواد لازم برای تهیه ساوارینطرز تهیه ساوارین تعداد بازديد: 1763 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است