Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 شهریور 1398 - 20:13

شیرینی برنجی (قزوین)

شیرینی برنجی (قزوین)

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

روغن جامد آبکرده  125 گرم

پودر قند 70 گرم

پودر هل یک‌دوم قاشق چایخوری

گلاب 1 قاشق سوپخوری

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

سفیده تخم‌مرغ  20 گرم

آرد برنج 250 گرم

تخم خرفه برای تزئین به میزان لازم

 

آشپزباشی - آرزو گنجی

روغن، پودر قند، پودر هل و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید.

آن‌گاه زرده و سفیده تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط سازید.

حالا آرد برنج را درون این مایه بریزید و مواد را ورز دهید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در دمای محیط نگه دارید.

اکنون هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.

سپس خمیرها را با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و رویشان مهر مخصوص بزنید و تخم خرفه بپاشید.

اینک شیرینی را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری

می‌توانید به نیمی از خمیر قدری زعفران حل کرده بیفزائید و شیرینی را در دو رنگ داشته باشید.

برچسب ها: آشپزباشیشیرینی قزوینیشور و شیرینشیرینی برنجیدستور تهیه شیرینی برنجیروش تهیه شیرینی برنجیطرز تهیه شیرینی برنجی تعداد بازديد: 164 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است