Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 بهمن 1398 - 02:51

کــوکــی شکلات و نعنا

کــوکــی  شکلات و نعنا

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 16 عدد

پودر بادام درختی یا بادام زمینی ۱۷۵ گرم

پودر کاکائو ۵۰ گرم 

بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

نمک یک پینچ

تخم مرغ یک عدد درشت

کرة آبکرده 2 قاشق سوپخوری

شیرة انگور ۶۵ گرم

عصاره  وانیل یک دوم قاشق چایخوری

شکلات تلخ برای پوشش روی کوکی به میزان لازم

اسانس روغنی نعنا چند قطره

شکلات را به روش بن‌ماری آب کنید (روی حرارت بخار آب جوش) و اسانس نعنا را به آن بیفزائید.

آشپزباشی - آرزو مقدم

پودر بادام، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ،کره، شیره انگور و وانیل را به آن بیفزائید و هم بزنید تا خمیر منسجم و مناسبی به دست آید.

آن‌گاه خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و با برشگر دلخواهتان و یا با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید.

سپس به کمک کاردک خمیرهای قالب زده را به سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی منتقل کنید و آن را به مدت 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه کوکی‌ها خنک شدند، آنها را در شکلات نعنایی آبکرده بزنید و روی کاغذ روغنی بگذارید تا شکلات ببندد.

اکنون کوکی‌ها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: شیرینیشکلاتکاکائوکوکیآشپزباشیکوکی شکلاتیشور و شیرینکــوکــی شکلات و نعنا تعداد بازديد: 198 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است