Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 10:43

شیرینی صدفی

شیرینی صدفی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد

کره  150 گرم

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

ماست خامه‌ای 80 گرم

آرد  240 گرم

مواد لازم میانی :

سفیده تخم‌مرغ 2 عدد

شکر  130 گرم

گردوی خرد کرده  100 گرم

پودر شکر برای تزئین به میزان لازم

پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

کره، زرده تخم‌مرغ و ماست خامه‌ای را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید.

آن‌گاه آرد را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 7 سانتیمتر قالب بزنید.

اکنون روی هر خمیر،‌ به اندازه 1 قاشق چایخوری از مایة میانی بگذارید و اندکی گردو بریزید. حالا خمیر را به شکل نیم دایره تا کنید و بعد آن را 4 لا تا بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

آن‌گاه شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، اندکی پودر شکر و پسته رویشان بپاشید.

روش تهیه مایه میانی: سفیده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود.

آن‌گاه شکر را کم کم شکر بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا مرنگ صاف و براقی حاصل شود.

برچسب ها: شیرینی ترکیه ایشیرینی پزیآشپزباشیآرزو گنجیشیرینی صدفیشیرین خوشمزه و جدیدطرز تهیه شیرینی صدفیمواد لازم برای تهیه شیرینی صدفیشیرینی های خوشمزه و ساده تعداد بازديد: 1920 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است