Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 07:31

كوكی فلفلی

كوكی فلفلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 60 عدد 

كره ١١٠ گرم

پودر شکر ١٥٠ گرم

پودر زنجفیل یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر میخك یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر فلفل سفید یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز یک‌چهارم قاشق چایخوری

شیر ١ قاشق سوپخوری

تخم مرغ١ عدد

آرد ١١٠ گرم

بیكینگ پودر ١ قاشق چایخوری

شكلات تلخ ١٧٠ گرم

روغن جامد ١ قاشق سوپخوری

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

كره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و سبك شود.

آن‌گاه زنجفیل، میخك و فلفل‌ها را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس شیر و تخم‌مرغ را به این مخلوط افزوده و با همزن برقی هم بزنید.

حالا مخلوط الک کرده آرد و بیكینگ‌پودر را کم‌کم به مایه فراهم کرده بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود (خمیر تا حدودی چسبنده است که پس از قرار گرفتن در یخچال، چسبنده بودن آن برطرف خواهد شد).

اکنون خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به صورت استوانه‌ای به طول ١٥ سانتیمتر رول کنید و در سلفون بپیچید و 4 ساعت در یخچال نگه دارید.

اینک خمیر را به عرض نیم سانتیمتر برش دهید و با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی ٨ - ١٠ دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.

سپس کوکی‌ها را روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

حالا شکلات و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا آب شود.

آن‌گاه نیمی از کوکی‌ها را در شكلات بزنید و روی كاغذ روغنی بگذارید تا شكلات سفت شود.

اینک کوکی‌ها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: کوکیآشپزباشیطرز تهیه کوکیشور و شیرینكوكی فلفلیدستور تهیه كوكی فلفلیروش تهیه کوکی تعداد بازديد: 917 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کوکی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است