Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 27 مرداد 1398 - 07:03

شیرینی ترد گره ای

شیرینی ترد گره ای

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم شیرینی ترد گره ای

زرده تخم‌مرغ ۳ عدد

نمک یک پینچ

عصارۀ وانیل 1 قاشق چایخوری

پودر شکر 3 قاشق سوپخوری

ماست پر چرب و شیرین 2 قاشق سوپخوری

آب لیمو یک قاشق چایخوری

آرد ۲۲۵ گرم

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

پودر شکر برای تزیین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو مقدم

زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با نمک و وانیل به مدت دو تا سه دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید.

آن‌گاه پودر شکر، ماست و آب‌لیمو را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلیمتر باز کنید و نوار‌هایی به عرض یک و نیم سانتیمتر و به درازای 10 سانتیمتر از آن برش دهید.

اینک نوار‌های خمیر را گره بزنید و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند.

همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: کیک و شیرینیشیرینی پزیآموزش شیرینی پزیآشپزباشیشور و شیرینشیرینی ترد گره ایدستور تهیه شیرینی ترد گره ای تعداد بازديد: 270 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است