Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 2 اردیبهشت 1398 - 19:08

پالمرز پرتقال و بادام

پالمرز  پرتقال و  بادام

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای ٣٢ عدد

پودر بادام   ١٥٠ گرم

كره    ١٥ گرم

آب پرتقال   ٢ قاشق سوپخوری

پوست پرتقال رنده کرده   ٢ قاشق چایخوری

شكر قهوه اي گرانول ٢ قاشق سوپخوری

خمير هزار لا  2 بسته

تخم مرغ همزده  ١ عدد

مواد لازم برای تهیه آیسنیگ پرتقالی

پودر شكر  ١٥٠ گرم

كره   ١٥ گرم

پوست پرتقال رنده کرده یک‌دوم قاشق چایخوری

آب پرتقال  ٢ قاشق چایخوری

آب داغ   تقريبا 2قاشق چایخوری

آشپزباشی - محیا ربیعی

پودر بادام ، كره، آب پرتقال، و پوست پرتقال را در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال مخلوط كنيد تا به شکل خمير درآید.

آن‌گاه نیمی از شكر قهوه‌اي را روي میزکار بریزید و نیمی از خمير هزار لا رویش باز كنيد.

سپس نيمي از مایه بادامی را روی خمير بريزيد و صاف كنيد.

حالا خمير را از دو طرف عرض آن تا وسط خمير رول كنيد تا هر دو رول خمیر به هم برسند.

اکنون با فشار دست، خمير را به هم بچسبانید. اینک خمير را در كاغذ روغني بپيچيد و نيم ساعت در فريزر قرار دهيد.

به همين ترتیب خمير هزار لاي دیگر را نیز آماده کنید.

آن‌گاه فر را با دمای ٢٠٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد وخمير را به عرض يك سانتيمتر برش دهيد و در سيني  چرب کرده شیرینی‌پزی بچينيد.

حالا پالمرزها را به مدت تقریبی ١٥ دقيقه در فر بپزيد تا  طلائی رنگ شوند. در اين میان، میتوانيد شربت فراهم كنيد.

همینکه شیرینی پالمرز را از فر درآورید، شربت را رویشان بمالید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

روش تهیهشربت

پودر شكر ، كره، پوست پرتقال و آب پرتقال را در ظرف مناسبی بریزید  و روی حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) قرار دهيد .

سپس آب داغ را به آن بیفزائید و مواد را هم بزنيد تا شربت غلیظی حاصل شود.

برچسب ها: طرز تهیه پالمرزآشپزباشیمحیا ربیعیپالمرز پرتقال و بادامشیرینی خوشمزه پرتقالیمواد لازم برای تهیه پالمرز پرتقال و بادامروش تهیه انواع پالمرز تعداد بازديد: 344 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است