Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 17:12

کوکی تارت توت فرنگی

کوکی تارت توت فرنگی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 نفر

آب جوش   160 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

پودر ژله توت فرنگی   1بسته 100 گرمی

پنیر خامه‌ای   225 گرم

خامه صبحانه   125 گرم

بیسکویت شکلات چیپسی یا ارئو   12 عدد

توت فرنگی برای تزئین   به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

آب جوش و پودر ژله را با هم مخلوط کنید و کار بگذارید تا خنک شود ولی ژله نبندد!

آن‌گاه پنیر خامه‌ای را در کاسه مناسبی بریزید و محلول ژله را به آن بیفزائید و اندکی با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

سپس خامه را نیز به آن افزوده و مخلوط کنید. حالا قالب 12 تائی مافین را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید و در هر قالب یک عدد بیسکویت بگذارید.

اکنون روی بیسکویت‌ها را با مایة فراهم‌کرده بپوشانید و کوکی تارت را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

اینک کوکی تارت را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و رویشان را با توت فرنگی بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیطرز تهیه کوکیکوکی تارت توت فرنگیکوکی توت فرنگیمواد لازم برای تهیه کوکی توت فرنگی تعداد بازديد: 1913 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است