Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 21:58

کوکی کره‌ای رزماری

کوکی کره‌ای رزماری

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 35-40 عدد

کره نرم شده  200 گرم

شکر دانه ریز 150گرم

تخم‌مرغ 1 عدد درشت

آرد 375 گرم

رزماری تازه  2 قاشق سوپخوری

مواد لازم رویه:

سفیده تخم‌مرغ 1 عدد

شکر دانه درشت 100 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه سرعت همزن را کم کنید و تخم‌مرغ و وانیل را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس آرد و رزماری را افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.

خمیرهای قالب زده را با فاصله از یکدیگر در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و رویشان سفیده تخم‌مرغ بمالید و اندکی شکر بپاشید.

اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 18-20 دقیقه در فر بپزید.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانکوکی کره ای رزماریکوکی کره ایکوکی رزماریطرز تهیه کوکی کره ایمواد لازم برای تهیه کوکی کره ایطرز تهیه انواع کوکیانواع کوکی های خوشمزه تعداد بازديد: 280 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است