Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 04:00

شیرینی گردوی روسی

شیرینی گردوی روسی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کره   125 گرم
شکر دانه ریز   55 گرم
تخم مرغ    2عدد
آرد نول    300گرم
وانیلین    یک هشتم قاشق چایخوری
نمک    1 پینچ

مواد لازم برای تهیۀ کرم کره ای گردو
کرۀ نرم شده   150 گرم
پودر شکر   250گرم
پودر کاکائوو یا قهوۀ فوری آسیاب کرده
    2-3 قاشق چایخوری
گردوی برشته و خرد کرده    حدود 50-60 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی :

روش تهیه

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.آن گاه تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.سپس آرد،وانیلین و نمک را افزوده ومخلوط سازید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.حالا روی خمیر را بپوشانید و در حدود یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادۀ مصرف شود.اکنون هر بار توپ های کوچکی از خمیر فراهم کرده بردارید و در قالب مخصوص این شیرینی قرار دهید( قالب را روی حرارت گرم کنید).در قالب را ببندید و دو طرف شیرینی را روی حرارت ملایم برشته کنید.همینکه پوسته های شیرینی آماده و خنک شد،هر دو عدد را با کرم گردو به هم بچسبانید.اینک شیرینی را در ظرف مناسب پذیرائی بچینید و رویش پودر شکر بپاشید.

روش تهیه کرم کره ای گردو
کره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.آن گاه پودر شکر را کم کم به آن بیفزائید و مخلوط کنید.سپس پودر کاکائو و یا قهوه را همراه با گردو درون کرم بریزید و مخلوط سازید.

یادآوری

 می توانید این شیرینی را با انواع دیگر کرم مانند کرم گاناش،نوتلا،کرۀ بادام زمینی،کرم بیسکویت و.... پر کنید.
 قالب این شیرینی را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
 می توانید این شیرینی را درظرف دردار تا دوهفته در یخچال نگه دارید و قبل از مصرف آن را به دمای محیط برسانید.
 این شیرینی می تواند هدیۀ مناسبی برای دوستانتان باشد.

برچسب ها: شیرینی پزیشیرینی گردوییافسانه ظروفیشیرینی خانگیشیرینی گردوی روسیطرز تهیه شیرینی گردوی روسی تعداد بازديد: 2288 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است