Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 01:22

شیرینی برشی سیب و دارچین

شیرینی برشی سیب و دارچین

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم خمیر

 

آرد 300 گرم

 

بیكینگ‌پودر  2 قاشق چایخوری

 

پودر قند  2 قاشق سوپخوری

 

كره 50 گرم

 

شیر  250 میلی‌لیتر

 

مواد لازم برای تهیه رویه

 

سیب  500 گرم

 

آرد  175 گرم

 

شكر  100 گرم

 

وانیل  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

دارچین  1 قاشق چایخوری

 

كره  100 گرم

آشپزباشی

 

ابتدا آرد، بیكینگ‌پودر و پودر قند را با هم مخلوط سازید. بعد كره را خرد كنید و با نوك انگشتان به خورد آرد دهید. سپس شیر را بیفزائید تا مواد خمیر شوند. حالا خمیر را كمی مالش دهید و در قالب چرب‌‌كرده 25×35 سانتیمتری پهن كنید. اكنون روی خمیر را با چنگال سوراخ كنید. بعد سیب‌های پوست‌گرفته و ورقه‌كرده را روی خمیر بچینید.

در این مرحله، مواد رویه را روی سیب‌ها بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از پخته شدن، بگذارید شیرینی كاملاً خنك شود. آن‌گاه آن را برش بزنید. برای تهیه مواد رویه، ابتدا آرد، شكر، وانیل و دارچین را با هم مخلوط سازید. بعد كره خردكرده را بیفزائید و با نوك انگشتان، كره را به خورد آرد بدهید تا آرد و كره، به شكل خرده‌های نان درآید.

 

برچسب ها: شیرینی برشی سیب و دارچینشیرینیشیرینی سیبشیرینی برشیآموزش شیرینی پزیروش تهیه شیرینیآشپزباشی تعداد بازديد: 2015 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است