Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 04:02

لانه مرنگ با گل رز شكری

لانه مرنگ با گل رز شكری

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سفیده تخم‌مرغ 4 عدد

 

شكر ریز 225 گرم

 

گلبرگ رز شكری كرده 12عدد

 

مواد لازم میانی

 

خامه شیرین‌شده 300 میلی‌لیتر  (یك‌و یك‌چهارم پیمانه)

 

رنگ صورتی خوراكی چند قطره

 

اسانس بادام یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای شكری كردن گلبرگ‌ها

 

گلبرگ‌ رز 12عدد

 

سفیده تخم‌مرغ 1 عدد

 

شكر ریز حدود 200 گرم

آشپزباشی – سحرسامانی

 

سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد. به گونه‌ای كه اگر ظرف را برگردانید، از ظرف نریزد. آن‌گاه شكر را كم‌كم به سفیده‌های تخم‌مرغ بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا شكر تمام شود و مرنگ صاف و براقی داشته باشید.

 حالا مرنگ را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره كنگره‌دار بریزید و دایره‌هائی به شكل لانه، روی سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی یا ورق سیلیكونی بگذارید.

 اكنون مرنگ را در فر گرم كرده با دمای 120 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 1-2 ساعت بپزید تا كاملا خشك شود- در فر را نیمه باز بگذارید- همینكه مرنگ‌ها خشك شدند، داخلشان را با مواد میانی پر كنید و با گلبرگ‌های شكری رز بیارائید.

روش شكری كردن گلبرگ‌ها: دو سینی شیرینی‌پزی بزرگ را با هوله كاغذی آشپزخانه بپوشانید. آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ را قدری هم بزنید تا از لختگی درآید و كف كند. سپس شكر را در ظرف بزرگی بریزید و كنار بگذارید.

سفیده تخم‌مرغ را با قلم مو روی گلبرگ‌ها بمالید. حالا روی گلبرگ‌ها شكر بپاشید و در سینی بچینید. گلبرگ‌ها را در جای تاریك و خنك نگه دارید تا خشك شوند.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیانواع شیرینیمواد اولیه شیرینیطرز تهیه شیرینیشیرینی مرنگ تعداد بازديد: 912 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است