Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:50

فاج كشمش

فاج كشمش

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

شكر قهوه‌اي روشن........................200 گرم

شكر معمولي...................100 گرم

خامه ................150 ميلي‌ليتر

كره................. 50 گرم

اسانس ................به دلخواه

كشمش................. 50 گرم

روش‌تهیه

قالب مستطيل شكل به ابعاد 10 در 28 سانت را چرب كنيد. شكر، خامه و كره را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كره و شكر ذوب شود. اسانس را اضافه كرده در ظرف را ببنديد تا 3 دقيقه بجوشد. در ظرف را برداشته و اجازه دهيد آنقدر بجوشد تا دماي آن به 116 درجة سانتيگراد برسد. سپس ظرف را از روي حرارت برداشته ته آن را داخل ظرف ديگري كه در آن آب سرد ريخته‌ايد قرار داده و مايه را مرتب هم بزنيد تا غليظ و شفاف شود. كشمش را اضافه كرده و داخل قالب آماده بريزيد. كنار بگذاريد تا نسبتاً سرد شود. سپس آن را به ابعاد دلخواه برش دهيد. بعد از بسته شدن كامل، برش‌ها را عميق كرده و داخل ظرف بچينيد. در صورت تمايل مي‌توانيد برش‌ها را داخل كاغذهاي رنگي بپيچيد.

برچسب ها: دسرکیکشکر قهوه ایفاج كشمشطرز تهیه فاج كشمش تعداد بازديد: 396 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است