Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 08:49

رولت خرما و حلوا

رولت خرما و حلوا

shooroshirin5

0 0

متوسط

30 نفر

مواد مورد نیاز

خرمای دشتستان 450 گرم

 

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

 

پودر هل 1 قاشق چایخوری

 

پودر دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری

 

آرد 200 گرم

 

كره 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

هسته‌های خرما را در آورید و خرما را چرخ كنید. آن‌گاه خرما را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. روغن را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مخلوط نرم و یكدستی به دست آید.

حالا هل، دارچین و زنجفیل را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. سپس آرد را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.

اینك كره را بیفزائید و پس از 5 دقیقه، تابه را از روی حرارت بردارید. حالا یك نایلون روی میز كار بگذارید و رویش را چرب كنید.

مخلوط خرما را روی نایلون بریزید و پهن كنید تا به شكل مستطیل و به ضخامت 3 میلیمتر درآید. آن‌گاه آرد را به صورت یكنواخت و با فاصله‌ی یك سانتیمتر از لبه‌های خرما، رویش بریزید و صاف كنید.

حالا به كمك نایلون آن را از طول رول كنید و محكم ببندید. اینك رولت خرما و حلوا را به مدت 4-5 ساعت در یخچال نگه دارید و بعد به عرض یك سانتیمتر ببرید و در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: ماه رمضانانواع رولتآموزش رولتشیرینی و دسررولت خرما و حلوارولت خرمارولت حلوا تعداد بازديد: 928 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این رولت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است