Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:48

تارتلت كاراملی با فندق

تارتلت كاراملی با فندق

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 200 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر شكر 2 قاشق سوپخوری

 

كره‌ی سرد خرد كرده 130 گرم

 

شیر سرد 2-3 قاشق سوپخوری

 

شكلات سفید آبكرده برای تزئین 100 گرم

 

مواد لازم میانی

 

شكر 120 گرم

 

شكر قهوه‌ای 50 گرم

 

خامه‌ی صبحانه 250 میلی‌لیتر

 

كره 30 گرم

 

عسل 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

فندق برشته و خرد كرده 80 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم ‌قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی 

 

آرد، وانیلین و پودر شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا مواد به شكل خرده نان درآید.

آن‌گاه شیر را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. حالا خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.

اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به صخامت 3 میلیمتر، باز كنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید.

سپس خمیرهای برش‌خورده را در قالب‌های چربكرده‌ی تارتلت به قطر 3 سانتیمتر پهن كنید، رویشان چنگال بزنید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

اكنون تارتلت‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و داخلشان را با مایه‌ی كاراملی و فندق پر نمائید. اینك روی تارتلت‌ها را با شكلات سفید آبكرده بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

روش تهیه‌ی مواد میانی

شكر، شكر قهوه‌ای، خامه، كره و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا شكر حل شود.

آن‌گاه این مایه را 20 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. برای اطمینان از آماده شدن این مایه‌ی كاراملی، اندكی از آن را در لیوان آب سرد بریزید و چنانچه كارامل در آب حل نشود، آماده‌ی مصرف است.

سپس فندق و وانیلین را بیفزائید و آن را از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: تارتلت كاراملی با فندقآموزش تارتلتآموزش تارتانواع تارتلتقنادیتارتلت کاراملیتارتلت فندقیانواع تارت تعداد بازديد: 1927 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است