Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 05:06

فاج شكلاتی

فاج شكلاتی

shooroshirin5

0 0

متوسط

20 نفر

مواد مورد نیاز

شكلات سیاه خرد كرده 500 گرم

 

كره 75 گرم

 

شیر عسلی یك قوطی (400 گرمی)

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

گروه شیرینی پزی

 

كف و دیواره‌ی قالب مربع 20 سانتیمتری را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید و خوب چرب كنید.

آن‌‌گاه شكلات، كره و شیر عسلی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

حالا مایه‌ی فراهم كرده را پیوسته هم بزنید تا شكلات آب شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید، وانیلین را بیفزائید و در قالب بریزید.

اكنون رویش را صاف كنید و 2 ساعت در یخچال نگه‌ دارید تا فاج كاملاً ببندد.

اینك آن را به اندازه‌ی 2/5×2/5 سانتیمتر ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شکلاتانواع شکلاتشیرینی و شکلاتآموزش قنادیآموزش فاجانواع فاجفاج شكلاتیدستور تهیه فاج تعداد بازديد: 899 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این فاج چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است